Βρείτε μεταφορική στην Αθήνα

 

Ψάχνεις μεταφορική Αθήνα; Διάβασε όλα τα μυστικά που θα σε βοηθήσουν να κάνεις την καλύτερη επιλογή!

Μεταφορική Αθήνα

Πώς θα επιλέξετε μια αξιόπιστη μεταφορική στην Αθήνα;

Μια αξιόπιστη εταιρεία μεταφορών μπορεί να σας εξασφαλίσει γρήγορη και ομαλή διαδικασία μετακόμισης και νας σας απαλλάξει από το άγχος και τη κούραση της προετοιμασίας.Αν πρόκειται να μετακομίσετε σίγουρα θα σκέφτεστε ποιες προϋποθέσεις πρέπει να πληροί μια αξιόπιστη μεταφορική Αθήνα και ποια είναι τα χαρακτηριστικά που θα σας κάνουν να την εμπιστετείτε. Σίγουρα θα πρέπει να προσέξετε τα εξής:

 • Η εταιρεία μεταφορών πρέπει να έχει άδεια λειτουργίας και πιστοποιητικό από το Υπουργείο μεταφορών και επικοινωνίας.
 • Θα πρέπει να εκδίδει τιμολόγιο για τις υπηρεσίες που παρέχει.
 • Πρέπει το προσωπικό της να είναι κατάλληλα εκπαιδευμένο για τις διάφορες μεταφορές, τη συσκευασία των αντικειμένων καθώς και το λύσιμο ή το δέσιμο των επίπλων.
 • Πρέπει να είναι σε θέση να παρέχει πρόσθετες εργασίες που ίσως χρειαστούν σε μια μετακόμιση όπως ηλεκτρολόγο, ανυψωτικό μηχάνημα κ.α.
 • Να διαθέτει σύγχρονο επαγγελματικό εξοπλισμό που είναι απαραίτητος σε μια μετακόμιση.
 • Να δώσει αναλυτικά τον προϋπολογισμό πριν από τη μετακόμιση.

Συνήθως, μια μεταφορική στην Αθήνα μπορεί να πραγματοποιεί μετακομίσεις σε σύντομο χρονικό διάστημα, καθώς οι αποστάσεις είναι σχετικά μικρές. Επιπλέον, για την ασφάλεια των αντικειμένων και την αποφυγή φθορών η μεταφορική πρέπει να κάνει αμπαλάζ στα έπιπλα και τις ηλεκτρικές συσκευές πριν τη μεταφορά.

Το σύνολο των εταιρειών μπορούν να προσφέρουν πλήθος υπηρεσιών σχετικών με τη μετακόμιση, γεγονός που αποτελεί βασικό παράγοντα για την επιλογή μεταφορικής εταιρείας.


Μέσω της πλατφόρμας μας μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις εξής μεταφορές:

Μετακόμιση Σπιτιού

Μια μεταφορική στην Αθήνα αναλαμβάνει συνήθως μετακομίσεις νοικοκυριών. Συχνά, πολλές οικογένειες αποφασίζουν να αλλάξουν σπίτι για διάφορους λόγους. Άλλοι ψάχνουν για μια πιο οικονομικοί λύση, άλλοι για κάποιο μεγαλύτερο ή μικρότερο σπίτι, ενώ κάποιοι επιλέγουν να μετακομίσουν ώστε να βρίσκονται πιο κοντά στο χώρο εργασίας τους. Για όποιον λόγο και αν επιλέξετε να μετακομίσετε, το μόνο σίγουρο είναι πως η μεταφορική στην Αθήνα μπορεί να φέρει σε πέρας τη μεταφορά σας, με τη βοήθεια εξειδικευμένου προσωπικού.

Μετακόμιση Εταιρείας

Οι μετακομίσεις ολόκληρων εταιρειών είναι πιο σπάνιες συγκριτικά με τις μετακομίσεις οικίας. Σχετίζονται με την αλλαγή επαγγελματικού χώρου. Η μεταφορική στην Αθήνα αναλαμβάνει να μεταφέρει τον επαγγελματικό εξοπλισμό καθώς και τα αρχεία στις νέες εγκαταστάσεις της εταιρείας. Συνήθως, μια τέτοια μετακόμιση είναι περισσότερο χρονοβόρα καθώς πρόκειται για μεγαλύτερο αριθμό αντικειμένων, τα οποία είναι βαριά και ογκώδη. Παράλληλα, χρειάζεται προσοχή κατά τη μεταφορά του αρχείου ώστε να μη χαθούν ή μπερδευτούν τα έγγραφα.

Μετακόμιση φοιτητικής γκαρσονιέρας

Οι φοιτητές μετακομίζουν αρκετά συχνά. Η μεταφορική στην Αθήνα αναλαμβάνει τέτοιου είδους μετακομίσεις οι οποίες χαρακτηρίζονται από μικρό φόρτο αντικειμένων και συνήθως είναι η πιο εύκολη κατηγορία μετακομίσεων.

Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που ο πελάτης χρειάζεται πρόσθετες υπηρεσίες για τη μεταφορά του όπως για παράδειγμα χρήση ανυψωτικού μηχανήματος ή εγκατάσταση και απεγκατάσταση ηλεκτρικών συσκευών. Οι συνεργάτες μας μπορούν να σας παρέχουν τις υπηρεσίες αυτές σε αρκετά οικονομικές τιμές.

Τι να προσέξετε σε μια μετακόμιση;

Η διαδικασία μια μετακόμισης σίγουρα απαιτεί κάποια προετοιμασία, ώστε να είστε σίγουροι για το τελικό αποτέλεσμα.Στη συνέχεια θα βρείτε όλα όσα πρέπει να κάνετε πριν από την ημέρα της μετακόμισης σας με σκοπό να αποφύγετε το άγχος της τελευταίας στιγμής.

Καθαρισμός του νέου σπιτιού

Το ιδανικό θα ήταν να καθαρίσετε το καινούργιο σας σπίτι πριν τη μετακόμιση, ώστε να μπορείτε να τοποθετήσετε τα πράγματα στους νέους χώρους με μεγαλύτερη ευκαιρία, χωρίς σκονιστούν ή να λερωθούν.

Αλλαγή ονόματος σε νερό και ρεύμα

Η αλλαγή του ονόματος τόσο στο νερό όσο και στο ρεύμα πρέπει να γίνει πριν την εγκατάσταση σας στο νέο σπίτι. Κανείς δεν θα ήθελε να μπει σε ένα καινούργιο σπίτι και να μην έχει νερό ή ρεύμα.Η διαδικασία αλλαγής ονόματος για το ρεύμα πολλές φορές είναι περισσότερο χρονοβόρα από όσο φαντάζεστε. Για το λόγο αυτό καλό θα ήταν να φροντίσετε για αυτό το θέμα αρκετές μέρες πριν από τη μετακόμιση σας.

Καταγραφή πραγμάτων

Θα σας βοηθούσε ιδιαίτερα, να καταγράψετε τα πράγματα που θέλετε να μεταφέρετε και να σημειώσετε πάνω στη κάθε κούτα το περιεχόμενο της. Επίσης, μπορείτε να σημειώσετε το δωμάτιο για το οποίο προορίζονται τα πράγματα που περιέχει η συγκεκριμένη κούτα. Αυτό θα σας φανεί ιδιαίτερα χρήσιμο αφού στο νέο σπιτι δεν θα χρειαστεί να ψάχνετε που βρίσκεται το καθετί. Επίσης, θα σας βοηθήσει ώστε να μη χάσετε κάτι από τα προσωπικά σας αντικείμενα.

Προσοχή στα βαριά αντικείμενα

Σε μια μετακόμιση πρέπει να δωθεί προσοχή στη συσκευασία των πραγμάτων. Τα βαριά αντικείμενα καλό θα ήταν να τοποθετούνται σε μικρές κούτες ώστε να μην ανοίξουν κατά τη μεταφορά. Τη συσκευασία μπορεί να αναλάβει η μεταφορική στην οποία αναθέσατε τη μεταφορά του σπιτιού σας.

Άχρηστα αντικείμενα

Όπως καταλαβαίνετε δεν υπάρχει νόημα να μεταφέρετε αντικείμενα τα οποία έχετε πάψει να χρησιμοποιείτε. Έτσι, η μετακόμιση είναι μια καλή ευκαιρία να κάνετε ξεσκαρτάρισμα στα πράγματα σας και να πετάξετε οτι από αυτά σας είναι άχρηστο.

Ποιες υπηρεσίες προσφέρει μια μεταφορική Αθήνα;

Μια μετακόμιση συχνά απαιτεί περισσότερες εργασίες από την απλή μεταφορά. Πιο συγκεκριμένα, μια μεταφορική μπορεί να εξυπηρετήσει ανάγκες όπως:

 • Σύνδεση και αποσύνδεση ηλεκτρικών συσκευών
 • Συσκευασία αντικειμένων
 • Λύσιμο και δέσιμο επίπλων
 • Ασφάλιση αντικειμένων
 • Αποθήκευση επίπλων

Η επιλογή της κατάλληλης μεταφορικής πρέπει να γίνεται κυρίως με βάση τις αξιολογήσεις της καθώς και την ποιότητα και το πλήθος των υπηρεσιών που μπορεί να προσφέρει. Επιπλέον, η μεταφορική εταιρεία που θα επιλέξετε μπορεί να σας προτείνει ένα οικονομικό πακέτο για το σύνολο των εργασιών που θα χρειαστούν για τη μεταφορά σας.

Από τι εξαρτάται η τιμή για τη μεταφορική στην Αθήνα;

Η τιμή μπορεί να διαφέρει από μετακόμιση σε μετακόμιση ανάλογα με τον όγκο των αντικειμένων, τη χιλιομετρική απόσταση, τα εργατικά χέρια που θα χρειαστούν καθώς και τις επιπρόσθετες υπηρεσίες που ίσως χρειαστούν. Πιο συγκεκριμένα, οι παράγοντες που επηρεάζουν την τιμή μιας μεταφοράς είναι:

 

 • Η χρήση ειδικού εξοπλισμού όπως για παράδειγμα το ανυψωτικό μηχάνημα
 • Ο όγκος των αντικειμένων που θέλετε να μεταφέρετε
 • Ο αριθμός των εργατών που θα απασχοληθούν στη μετακόμιση
 • Η χιλιομετρική απόσταση
 • Η ύπαρξη ασανσέρ
 • Οι υπηρεσίες όπως αμπαλάζ, συσκευασία ή αποθήκευση

Μπορείτε να ζητήσετε από την εταιρεία μεταφορών να σας προτείνει ένα οικονομικό πακέτο μετακόμισης, σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας με μεταφορική Αθήνα.

Γιατί να επιλέξω το MyConstructor.gr για μεταφορική στην Αθήνα;

Στην πλατφόρμα μας θα βρείτε αξιολογημένους επαγγελματίες οι οποίοι έχουν μεταφορική στην Αθήνα. Έχοντας αναλάβει πολλές και δύσκολες περιπτώσεις μεταφορών διαθέτουν την απαραίτητη εμπειρία καθώς και σύγχρονο επαγγελματικό εξοπλισμό που ενδεχομένως να χρειαστεί.
Αν σκέφτεστε να μετακομίσετε δεν έχετε παρά να απευθυνθείτε σε κάποιον από τους συνεργάτες μας. Οι επαγγελματίες μεταφορείς μας αναλαμβάνουν να μεταφέρουν τα πράγματά σας με ασφάλεια και μπορούν να σας παρέχουν οποιαδήποτε πρόσθετη υπηρεσία χρειαστεί στη μεταφορά.