Πώς να επιλέξετε μια μεταφορική εταιρεία;

Έχετε φτάσει στο βήμα του σχεδιασμού της μετακόμισης σας όπου πρέπει να επιλέξετε μια μεταφορική εταιρεία. Υπάρχουν πολλές εταιρείες εκεί έξω που διαφημίζουν τους εαυτούς τους ως έμπειρους επαγγελματίες μεταφορείς. Ως πελάτης που θέλει να κάνει μια σωστή απόφαση πρόσληψης, ποια άλλα διακριτικά χαρακτηριστικά των κινούμενων εταιρειών μπορείτε να αναζητήσετε;

Κάντε ένα χρονοδιάγραμμα

Ξεκινήστε τουλάχιστον δύο μήνες πριν μετακομίσετε και χρησιμοποιήστε μια εβδομαδιαία λίστα ελέγχου για να διατηρήσετε τη διαδικασία σε καλό δρόμο. Η παραμονή στο χρονοδιάγραμμα θα σας βοηθήσει να αποφύγετε τα προβλήματα της τελευταίας στιγμής και τους πονοκεφάλους. Η επιμελής εργασία που έχετε κάνει πριν από την εκτέλεση των καθηκόντων σας θα σας βοηθήσει να μετακομίσετε χωρίς καμία δυσκολία.

Πουλήστε ή να χαρίστε αυτά που δεν θέλετε

Εάν έχετε πολλά αντικείμενα στο σπίτι σας που δεν βελτιώνουν τη ζωή σας ή δεν αισθάνεστε ότι θα χρειαστείτε στο νέο σας χώρο, μην το συσκευάζετε μόνο για να το ρίξετε έξω ή να το αποθηκεύσετε κάπου αργότερα. Υπάρχουν πολλά περιβόητα στοιχεία ακαταστασίας που αξίζουν να αφήσετε πίσω, να πουλήσετε πριν από τη μετακόμιση σας ή απλά να τα δώσετε στους φίλους και την οικογένειά σας.

Δημιουργήστε ένα σύστημα συσκευασίας

Ένα σύστημα συσκευασίας είναι μια μεγάλη τεχνική οργάνωση για τα υπάρχοντά σας, και μπορεί να βοηθήσει να διασφαλιστεί ότι καταλήγουν στο σωστό δωμάτιο όταν μεταφέρονται στο νέο σπίτι σας. Μια μέθοδος που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε είναι η έγχρωμη κωδικοποίηση με δείκτες, όπως το μπλε για την κουζίνα κ.λπ. Στη συνέχεια, στην ημέρα της μετακόμισης σας, σχεδιάστε ένα γρήγορο σκίτσο της κάτοψης του νέου σας σπιτιού με κάθε δωμάτιο να φέρει την αντίστοιχη ετικέτα και να το κρεμάσετε κάπου όπου η εταιρεία μπορεί να το δει εύκολα.

Αγορά υλικών συσκευασίας εκ των προτέρων

Αποφύγετε πιθανά διλήμματα, όπως η εξάντληση της ταινίας συσκευασίας το πρωί της μετακόμισης σας, αγοράζοντας όλες τις προμήθειες σας εκ των προτέρων. Αρχικά θα πρέπει να αρχίσετε να μαζεύετε προμήθειες, συμπεριλαμβανομένων κιβωτίων, ταινιών, περιτύλιξης με φυσαλίδες κ.λπ. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε να συσκευάσετε με υλικά που ήδη έχετε, συμπεριλαμβανομένων βαλιτσών και πλαστικών δοχείων και χρησιμοποιώντας μαξιλάρια, κασκόλ και πετσέτες για την προστασία εύθραυστων αντικειμένων . Μπορείτε επίσης να επιλέξετε να προσλάβετε επαγγελματίες συσκευαστές που θα πάρουν ακόμα περισσότερο βάρος από τους ώμους σας!

Καθαρίστε το νέο σπίτι σας πριν μετακομίσετε

Ενώ το νέο σας σπίτι είναι άδειο, θα είναι πολύ πιο εύκολο να καθαρίσετε, να βάψετε ή να κάνετε άλλες βελτιώσεις που έχετε προγραμματίσει. Πριν μετακινήσετε όλα τα έπιπλα και τα κιβώτια σας μέσα, βεβαιωθείτε ότι έχετε κάνει έναν ενδελεχή καθαρισμό, συμπεριλαμβανομένων των σκουπιδιών, του ξεσκονίσματος και του πλυσίματος των δαπέδων, πριν κάποια μέρη δεν είναι προσβάσιμα.

Επιλέξτε μια επαγγελματικής μεταφορική εταιρεία

Μπορείτε να κάνετε όλη τη διαδικασία της συσκευασίας και να κινείστε χωρίς άγχος και πραγματικά απολαυστική όταν προσλαμβάνετε επαγγελματίες μεταφορείς. Οι περισσότερες μεταφορικές εταιρείες επίσης παρέχουν όλες τις προμήθειες συσκευασίας, οι οποίες εξαλείφουν ένα άλλο στοιχείο του άγχους της μετακόμισης.